Dus ik ben – Ik en mijn conflicten

Geweldloze CommunicatieAfgelopen zondag zond NPO in de serie ‘Dus ik ben’ een aflevering uit over ‘Ik en mijn conflicten’. Stine heeft ruzie met haar buren. Yoram Mosenzon (trainer Geweldloze Communicatie) helpt haar te onderzoeken waarom haar buren haar zo irriteren en empathie voor hen te hebben.
Het filmpje geeft een prachtig inzicht in hoe Verbindende Communicatie werkt en hoe het kan bijdragen aan het oplossen van conflicten.

Bekijk hier de uitzending
Human 6

1 comment on “Dus ik ben – Ik en mijn conflicten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>