"Als een tijger je de boom injaagt, probeer dan van het uitzicht te genieten"

Als geboren en getogen Rotterdamse ben ik ingeënt met een goede dosis nuchterheid, humor en hard werken. Na mijn opleiding HEAO Commerciële Economie, werkte ik tweeëntwintig jaar in het bedrijfsleven, waarvan twaalf jaar bij Unilever en tien jaar als manager van een fulfilmentbedrijf. Leidinggeven en coachen gingen eigenlijk als vanzelf.

Na de geboorte van mijn kinderen startte ik als zelfstandig ondernemer in trainingen Geweldloze/Verbindende Communicatie en Coaching waarvoor ik gedegen opleidingen volgde bij gecertificeerde trainers.

Ook ik ben obstakels in mijn leven tegen gekomen. Na de geboorte van mijn jongste dochter werd bij mij kanker geconstateerd. Een periode waar ik mij vol positieve gedachten doorheen heb geslagen.
Helaas liep mijn relatie ook niet zoals ik dat graag gezien had, maar ik ben gezegend met twee fantastische dochters in de puberleeftijd. Daar waar ik om mij heen afschrikwekkende verhalen over pubers hoor, ervaar ik juist veel harmonie, gezelligheid en verbinding met die van mij. Ik ben er van overtuigd dat Verbindende Communicatie daarbij een belangrijke rol speelt.

Van nature ben ik een optimistisch mens met het levensmotto ‘Als een tijger je de boom injaagt, probeer dan van het uitzicht te genieten!’. Het helpt me bewust te zijn van de dingen die ik wél heb, wat ik wél kan en daar ten volle voor te gaan en van te kunnen genieten.