Zonder oordelen luisteren wat er toe doet

Mijn coaching is gebaseerd op Verbindende Communicatie (ook wel Geweldloze Communicatie). Hierbij leer je zonder oordelen luisteren naar wat er voor jou toe doet.
Zo kunnen alle dingen die je van jezelf ‘moet’, ‘die toch nooit lukken’, ‘die jou altijd overkomen’, enz. direct aan de kant. Wat overblijft is helder kunnen kijken naar de dingen die belangrijk voor je zijn en hoe je daar mee aan de slag kunt.

Daarnaast ben ik ook fan (en opgeleid in) de “Zeven eigenschappen van effectief leiderschap” van Stephen Covey en maak ik gebruik van deze materie om de coachee tot nog meer inzicht te laten komen. 

Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie is het gedachtegoed van Marshall Rosenberg. Het is eenvoudig, maar niet gemakkelijk. Wanneer je het je eigen maakt enorm krachtig en waardevol.

Meer informatie over Verbindende Communicatie kun je vinden op de website van CNVC.

Coachkaart

Naast een vooraf vastgesteld traject of losse sessies kun je ook kiezen voor de Coachkaart. 

Tien flexibele sessies van 1,5 uur die niet persoonsgebonden zijn. Zo kunnen je collega’s of familieleden er ook gebruik van maken.

Je bespaart hiermee ± 15% op het reguliere tarief.

De coachkaart is een jaar geldig na aanschafdatum.

De coach-sessies

Een coachtraject bestaat over het algemeen uit minimaal drie of vier sessies van 1,5 uur. Het kan ook voorkomen dat er meer sessies nodig zijn.
De insteek is altijd om je zo snel mogelijk eigen verantwoordelijkheid en autonomie te laten nemen voor je verdere ontwikkeling.

We starten het coachtraject met een intake. Hierin maken we kennis met elkaar, bespreken en verfijnen we je coachvraag en brengen we in kaart welke omgevingsfactoren hierin meespelen. 
Hieruit vloeien leerdoelen, waarmee we in de vervolgsessies aan de slag kunnen.

Tussen de sessies door krijg je oefeningen waar je thuis mee verder kunt.

Wat in een coachgesprek besproken wordt is altijd vertrouwelijk. Ook als het gesprek vanuit je werkgever wordt geïnitieerd. 

Locatie

Ik coach vanuit Rotterdam, waar ik kantoorruimte heb om in alle rust samen te kunnen werken aan je leerdoelen.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid om op locatie te coachen. In dat geval breng ik reistijd en -kosten extra in rekening.

Wanneer je het prettig vindt om te bewegen tijdens een coaching, omdat je dan makkelijker praat, kunnen we ook gaan wandelen.

Online coaching

Ook tijdens de Corona-periode blijf ik graag met je in verbinding. 

Naast face to face coaching bied ik daarom coach-gesprekken  online via Skype, Zoom of Teams.

Ook makkelijk als je misschien wat verder weg woont ;-).